Zo werkt FORTE Teamkleding

Bent u op zoek naar sportkleding van kwaliteit voor uw ploeg, team, vereniging of evenement dan bent u bij FORTE Sportswear aan het juiste adres. In 4 eenvoudige stappen ontwerpen wij samen de perfecte outfit voor uw team. 

Onderstaand, stapsgewijs de uitleg hoe u in een door uzelf gekozen design in FORTE kleding kunt gaan sporten.

Stap 1

U levert de door u gekozen logo’s en gewenste kleuren bij ons aan. Mocht u zelf al een ontwerp in gedachten hebben, dan proberen wij dit zo goed mogelijk te verwerken. Wij kunnen ook in overleg met u een geheel nieuw ontwerp maken. Door middel van sublimatietechniek zijn bij ons de design mogelijkheden onbegrensd.

Stap 2

Mocht het ontwerp op papier ieders goedkeuring hebben, dan gaan we over tot de productie van een sample. Dit sample wordt uitgevoerd in het door u gekozen model en kan bij goedkeuring in mindering worden gebracht op de uiteindelijke bestelling. Na goedkeuring van het sample kan de order worden ingegeven. Een sample is verplicht om fouten qua materiaal en design te voorkomen.

Stap 3

Om te bepalen welke maat u nodig heeft, is het mogelijk om een set paskleding van ons te gebruiken. Deze stellen wij in overleg, gratis aan u ter beschikking. Zo kan iedereen voor zichzelf de juiste maat bepalen

Stap 4

Een aantal artikelen (waaronder wielershirt en koersbroek) leveren wij vanaf 1 stuk. Voor alle overige artikelen kunnen wij in overleg de aantallen met u afstemmen. Afhankelijk van de grootte van de order ligt de levertijd tussen de 6 en 8 weken.

Mocht u na het lezen van dit stappenplan vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@fortesportswear.nl of telefonisch via 0592-201041.

 

[ Klik hier voor een offerte ]

 Uitgelicht

Het RACE wielershirt is voorzien van alle elementen die momenteel in het professionele wielrennen worden toegepast. Aerodynamische pasvorm, grotendeels opgebouwd uit ademende panelen voor perfect comfort, uitgerust met een locker rits (blind gestikt) en een brede elastische EB band aan de voorzijde van het voorpand. Tevens is het shirt voorzien van langere mouwen afgewerkt met Grip 400. Dankzij al deze technieken en materialen wordt het shirt zonder druk ultiem in shape gehouden.

Producten

Onze partners