Schaatsen

Forte Sportswear ontwikkelt, creëert, ontwerpt en produceert functionele sportkleding speciaal gericht op de behoeften van sportmannen en -vrouwen. Van topsporter tot recreatieve sporter: voor iedereen. Forte heeft de juiste kleding voor uw sport.

In onze SKATE collectie onderscheiden we 4 lijnen: Basic, Classic, Pro en Top. In deze lijnen zijn onder meer schaatspakken (met en zonder cap), jacks, thermosalopettes en accessoires verkrijgbaar. Zo kunnen wij iedereen de juiste schaatskleding uit ons assortiment aanbieden, van aerodynamische Powerstretch Speedpakken voor de professionele schaatser tot comfortabele en warme thermo schaatskleding voor lange tochten zoals op de Weissensee.

Voor de shorttrack schaatsers bieden we drie verschillende pakken, dit varieert van een pak met volledige dyneema bescherming tot een pak met enkele beschermende panelen.

Basic - De lijn speciaal geschikt voor de recreatieve schaatser
Classic - Voor de sportieve schaatser met oog voor functionele pasvorm
Pro - Voor de competitieve schaatser, met een bodyfit pasvorm
Top - De proffessionele lijn speciaal ontworpen voor de wedstrijdschaatser

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, onze mensen kunnen (bijna) alles voor u maken! info@fortesportswear.nl of 0592-201041Uitgelicht

Ons Powerstretch pak wordt volledig op maat gemaakt. Hiervoor maken we gebruik van een individueel maatformulier. Aan de hand van de met dit formulier verzamelde gegevens wordt ieder pak per persoon aangepast. Hierdoor lukt het om een optimale pasvorm en aerodynamica te bereiken. Het pak biedt Statische Spierspanning Reductie, dit betekent dat door het gebruik van ondersteunende panels het aantoonbaar minder energie kost om de zware schaatshouding aan te nemen. Hierdoor kan alle energie worden gebruikt om de dynamische afzet zo krachtig en efficient mogelijk te maken en kan tijdwinst worden behaald.

Producten

Onze partners