Wielrennen

Forte Sportswear ontwikkelt, creëert, ontwerpt en produceert functionele sportkleding speciaal gericht op de behoeften van sportmannen en -vrouwen. Van topsporter tot recreatieve sporter: voor iedereen. Forte heeft de juiste kleding voor uw sport.

FORTE Sportswear levert toonaangevende functionele fietskleding voor wielerverenigingen, tourclubs, professionele teams en evenementen. In onze BIKE collectie onderscheiden wij 4 lijnen: Basic, Classic, Pro en Race. In deze lijnen zijn wielerbroeken, shirts, jacks salopettes, tijdritpakken en accessoires verkrijgbaar.

Zo hebben wij voor iedereen geschikte kledingstukken in het assortiment, van aerodynamische tijdritpakken voor de professionele wielrenner tot comfortabele en multifunctionele windjacks speciaal geschikt voor lange tourtochten.

Basic - De lijn speciaal geschikt voor de recreatieve fietser
Classic - Voor de sportieve fietser met oog voor functionele pasvorm
Pro - Voor de competitieve renner, met een bodyfit pasvorm
Race - De proffessionele lijn speciaal ontworpen voor de wedstrijdrenner

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, onze mensen kunnen (bijna) alles voor u maken! info@fortesportswear.nl of 0592-201041Uitgelicht

Het snelpak Race is samengesteld uit de meeste geavanceerde materialen waaronder lycra Silicon, lycra New Monica, Uni Thunder Bike en Tahiti. Vanwege de aerodynamica is dit pak standaard uitgerust met lange mouwen. Testen met dit pak hebben aangetoond dat er daadwerkelijk tijdwinst te behalen is ten opzichte van zijn voorgangers. Om comfortabel op het zadel te kunnen zitten, is het snelpak uitgerust met een Cytec groene zeem. Daarnaast is het pak voorzien van een blinde rits en een 7 cm brede MARC band met siliconenrand aan de pijpen.

Producten

Onze partners