Top
Forte Sportswear > Betalen & verzenden

DUIDELIJKHEID

GEWOON WETEN WAAR JE AAN TOE BENT

Betalen

Op fortetriathlon.nl kunt u makkelijk winkelen en veilig betalen. Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:
– iDEAL
– Bankoverschrijving
– Paypal (Creditcard, Mastercard, Visa en bankoverschrijving, Giropay)

iDEAL
iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Bankoverschrijving
U kunt, als u liever niet online betaalt, het bedrag ook per bank of Giro overmaken. Dit doet u vooraf. Wanneer Forte Sportswear BV het geld op haar rekening heeft ontvangen zullen de artikelen aan u worden verzonden.

IBAN: NL92RABO0108098885
BIC: RABONL2U
T.a.v.: Forte Sportswear

Paypal (Creditcard, Mastercard, Visa en bankoverschrijving, Giropay)
Om via paypal te kunnen betalen dient u een Paypal rekening te hebben. Deze kunt u openen op www.paypal.com.

*Onze getoonde prijzen zijn inclusief BTW

Verzenden

Wij verzenden uw bestelling standaard via PostNL. De levertijd staat bij ieder product vermeld. Producten die op voorraad zijn en op werkdagen betaald zijn voor 16:00 zullen dezelfde dag nog verstuurd worden. Uitzondering geldt voor artikelen waarbij bedrukkingen moeten worden toegepast. Voor deze artikelen geldt een week levertijd vanaf het moment van bestellen. U heeft de keuze of u dit wilt laten afleveren op het opgegeven adres, of dat u het ophaalt bij ons aan de A.H.G. Fokkerstraat 18c in Assen.

Verzendkosten
Forte Sportswear heeft €7,95 aan verzendkosten binnen de Nederland en België. In Duitsland zijn de verzendkosten €12,95.

Wanneer artikelen uit dezelfde bestelling een verschillende levertijd hebben, zal dit apart verzonden worden.

Retourneren
Heeft u een verkeerde maat besteld? Uiteraard ruilen we dit graag voor u om. De meeste producten op onze webshop zijn eenvoudig om te ruilen. Uitzonderingen zijn gepersonaliseerde producten zoals Tri-suits. Deze producten zijn na bedrukking net meer te retourneren. Retour sturen van de producten is op kosten van de klant.

Al onze producten worden uiterst zorgvuldig met de hand gemaakt, helaas kan het een keer voorkomen dat u een product ontvangt welke niet naar de Forte kwaliteitsstandaard is gemaakt. Wij willen u dan vragen een foto van het mankement te mailen naar info@fortesportswear.nl. Onze medewerkers zullen met u het vervolgtraject afspreken.