Top
Forte Sportswear > Betalen & verzenden

DUIDELIJKHEID

GEWOON WETEN WAAR JE AAN TOE BENT

Betalen

Op fortesportswear.nl kunt u makkelijk winkelen en veilig betalen. Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:
– iDEAL
– Creditcard (Mastercard, Visa)

iDEAL
iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

*Onze getoonde prijzen zijn inclusief BTW

Verzenden

Wij verzenden uw bestelling standaard via PostNL. De levertijd staat bij ieder product vermeld. Producten die op voorraad zijn en op werkdagen betaald zijn voor 16:00 zullen dezelfde dag nog verstuurd worden. Uitzondering geldt voor artikelen waarbij bedrukkingen moeten worden toegepast.

Afhalen
Je kunt je artikel ook afhalen bij Fietsen & Koffie. Het adres is;
Groningerstraat 17A
9401BG Assen

Verzendkosten
Forte Sportswear heeft €6,95 aan verzendkosten binnen de Nederland en België. In Duitsland zijn de verzendkosten €12,95.

Wanneer artikelen uit dezelfde bestelling een verschillende levertijd hebben, zal dit apart verzonden worden.

Retourneren
Heb je een artikel besteld, maar wil je dit terugsturen? Dan kun je dat binnen 30 dagen doen. Wij vragen je het artikel indien mogelijk in de originele productverpakking terug te sturen, inclusief alle kaartjes en dergelijke. Vermeldt hierbij je ordernummer en je naam. Retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Retouradres
Fietsen & Koffie
Groningerstraat 17A
9401BG Assen

Wij zullen je order direct annuleren en het aankoopbedrag terugstorten na binnenkomst. Je kunt dan een nieuw artikel of een nieuwe maat online weer bestellen.

Al onze producten worden uiterst zorgvuldig met de hand gemaakt, helaas kan het een keer voorkomen dat u een product ontvangt welke niet naar de Forte kwaliteitsstandaard is gemaakt. Wij willen u dan vragen een foto van het mankement te mailen naar info@fortesportswear.nl. Onze medewerkers zullen met u het vervolgtraject afspreken.