M: info@fortesportswear.nl | T: 0592 – 201 041

Top
 
FUNCTIONELE

Bikewear

Op maat gemaakt

Fietskleding voor teams en bedrijven

Bij Forte Sportswear staan we dag in dag uit voor je klaar om je te helpen met het ontwerpen en maken van jouw eigen wielerkleding. Onze ontwerpen zijn helemaal naar wens in te vullen, jij bepaalt de uitstraling en de aantallen.

Natuurlijk is geen fietsdiscipline gelijk, door uiteenlopende behoeften heeft Forte Sportswear diverse kledinglijnen, allemaal afgestemd op specifieke behoeften. Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd bij een van onze medewerkers terecht, zij helpen jou graag verder.

Basic

De naam zegt het al, deze lijn is de basis. Een kledinglijn dat heel erg geschikt is voor de beginnende fietser en de organisatie van fietsevenementen die zoeken naar een leuk geschenk.

Premium

Een degelijke kledinglijn, speciaal ontwikkeld voor de recreatieve fietser met oog voor pasvorm.

Pro

Speciaal voor de echte toerfietsers hebben wij de pro-lijn ontwikkeld. Een gesoigneerde kledinglijn met unieke details en functionele materialen.

Race

Door de aerodynamische materialen en strakke pasvorm is de Race-lijn bij uitstek geschikt voor de wedstrijdrenners.

High End

Voor iedereen die zich echt wil onderscheiden in de details van model en materiaal hebben we High-End. Unieke kledingstukken van de beste materialen.

Hoe gaan wij te werk…

Wij maken hoogwaardige sportkleding voor iedere fietser

OFFERTE

Wij houden van tevreden klanten, daarom zijn wij vooraf graag duidelijk. Zo willen wij graag met je doornemen wat de wensen zijn en zorgen wij dat jij een passende offerte krijgt.

ONTWERP

Kloppen de verwachtingen? Dan gaan onze vormgevers voor je aan de slag. Zij maken een spetterend design naar jouw wens.

MAATBEPALING

Een goede pasvorm valt of staat met een goede maat. Wij zorgen ervoor dat jij paskleding of een goede maattabel ontvangt, zo kun je de juiste maten bestellen.

PRODUCTIE

Design akkoord, maten duidelijk? Helemaal goed, dan gaan wij aan de slag met de productie van jouw eigen fietskleding, nog ongeveer 10 weken geduld en dan kunt je op pad in eigen tenue.

ADVIES NODIG?

TEAM FORTE STAAT VOOR JE KLAAR