M: info@fortesportswear.nl | T: 0592 – 201 041

Top
 
dit is onze

Forte Story

passie voor

sportkleding

Sinds 2006 is Forte sportswear de Teamkleding-specialist. zo ontwerpen, creëren en produceren wij sportkleding gericht op de behoeften van de sporter. Van recreatieve sporter tot Olympisch kampioen: Wij leveren technisch hoogwaardige sportkleding met oog op kwaliteit en prestatie.

Wij zijn groeiend bedrijf waar op elk niveau met veel passie wordt gewerkt. Zo gaan wij elke dag voor een podiumplaats! Ons credo is dan ook: Designed for victory. Wij ontwerpen en leveren hoogwaardige sportkleding op maat.

ONTWIKKELEN

Alle ontwerpen worden door Forte Sportswear zelf gemaakt. Omdat onze kleding doorlopend getest wordt, passen wij met enige regelmaat de patronen aan, hierdoor wordt de pasvorm verbeterd of worden er verbeterde stoffen toegevoegd. De kleding wordt door gediplomeerde naaisters in Polen verantwoord in elkaar gezet. In Polen heerst nog een echte textielcultuur waardoor er veel kennis is over deze specifieke ambacht.

De pluspunten van

Forte Sportswear

Korte lijnen, hierdoor kunnen wij snel schakelen.

Geen tussenpersonen, je hebt direct te maken met de specialisten van Forte Sportswear.

Wij werken met verschillende patronen, waardoor wij kunnen inspelen op iedere behoefte.

Het bestellen van kleine aantallen is mogelijk.

Testen doen wij dagelijks. Dit is een continu proces van innovatie. Dit doen wij uiteraard voor de topsport, maar hierdoor kunnen wij onze resultaten doorvoeren in onze teamkleding. Met regelmaat testen wij nieuwe stoffen in een windtunnel.

Wij beschikken over een eigen fabriek in Polen.

Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling, hierdoor kunnen wij ook jou voorzien van een eigen ontwerp.

Wij printen digitaal, hierdoor kunnen wij bijna alle kleuren gebruiken. We kunnen zelfs foto's gebruiken in onze ontwerpen.

MEER WETEN?

ONS FORTE TEAM STAAT VOOR JE KLAAR