Top
Forte Sportswear > HRTC Hoorn

Zelf te kopen kleding

Als kledingleverancier van HRTC Hoorn heb je via deze webshop van Forte Sportswear de mogelijkheid om kleding van de vereniging aan te schaffen. Dit werkt hetzelfde als bij andere webwinkels, wat betekent dat je direct moet betalen via Ideal of andere betaalmogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om de kleding direct naar je huis te laten verzenden (je betaalt wel de verzendkosten extra), of om de kleding bij de kledingbeheerder van HRTC Hoorn op te halen na berichtgeving over ontvangst van de levering. Voor deze laatste optie dien je “afhalen” te selecteren bij verzendopties.

Alle kleding die wordt besteld via deze webshop dient nog geproduceerd te worden. Hierdoor hebben we te maken met levertijden en minimale bestelaantallen. Om hierop in te spelen heeft Forte Sportswear met HRTC Hoorn de afspraak om slechts enkele malen per jaar deze webshop open te stellen voor bestellingen. Wanneer de website weer opent word je als lid van HRTC Hoorn per email op de hoogte gebracht.

Om te voorkomen dat je zonder kleding komt te zitten, bijvoorbeeld bij een nieuw lidmaatschap gedurende het seizoen of na een valpartij, heeft de kledingbeheerder ook een voorraad nieuwe kleding. Als je dus kleding buiten de gecommuniceerde bestelmomenten nodig hebt, neem dan even contact op met de kledingbeheerder.

Huurkleding

Deze webshop is helaas nog niet ingericht om te kunnen ondersteunen bij de huurregeling van HRTC Hoorn. Op deze webshop kun je namelijk alleen direct kleding aanschaffen. Wil je kleding huren, lees dan vooral even verder.

Wanneer je gebruik wilt maken van de huurregeling van HRTC Hoorn vul je het Excel Kledingformulier in voor de onderdelen van de huurregeling die je wilt huren. (meer informatie op www.hrtc.nl of contact de kledingbeheerder).

LET OP: Als je zelf een broek koopt in combinatie met een huurpakket, dien je zelf de broek aan te schaffen middels deze webshop. Dit geld ook voor overige kledingstukken die niet in één van de twee huurpakketten zijn opgenomen, denk hierbij aan snelpakken, arm/beenstukken, sokken en handschoenen. Het is dus zo dat alleen de huurkledingpakketten niet via deze webshop besteld kunnen worden.

Maatvoering

Als je twijfelt welke maat je nodig hebt kun je bij de kledingbeheerder passen. Neem contact op voor een afspraak.

GRATIS VERZENDEN

Bij besteding boven de € 250,-

VEILIG BETALEN

Op de manier die bij jou past