M: info@fortesportswear.nl | T: 0592 – 201 041

Top
 
Op maat gemaakte kleding voor

Running & Atletics

Hardloopkleding

Naar wens ontworpen voor teams en evenementen

Forte Sportswear is de specialist in teamkleding. Door de jaren heen hebben de ervaringen van honderden atleten bijgedragen aan het tot stand komen van een kwalitatieve functionele kledinglijn, onderverdeeld in diverse kwaliteitslijnen kunnen we hierdoor voor ieder budget en iedere wens het juiste kledingpakket leveren.

Bij Forte Sportswear werken we niet met jaarlijks wisselende collecties of seizoenskleuren. Wij ontwerpen speciaal voor jou. En door de jaren heen blijft het design voor jouw club, team, bedrijf of evenement beschikbaar, net zo lang totdat jij toe bent aan een nieuw ontwerp.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in contact om te adviseren welke lijn en kwaliteit het beste matcht met jouw wensen en activiteiten.

Offerte aanvragen
Hoe gaan wij te werk…

Wij maken hoogwaardige sportkleding voor iedere atleet

OFFERTE

Elk kledingstuk heeft zijn eigen functionaliteiten, belangrijk dus om vooraf duidelijk te hebben welke functionaliteiten je nodig hebt en uiteraard wat je daarvoor betaald. We beginnen het proces daarom met een offerte, dat schept duidelijkheid.

ONTWERP

Wanneer je je kan vinden in de offerte gaan onze vormgevers aan de slag. Zij zorgen voor een uniek design voor jouw teamkleding. Zo zijn de atleten goed te herkennen in de massa en komt het team of juist de sponsor goed aan bod.

MAATBEPALING

De één houdt van strak, de ander heeft liever losse kleding, het is belangrijk om de juiste maat te dragen voor het juiste comfort. Daarom helpen we je graag met paskleding of maattabellen, zo kun jij de juiste maten bij ons bestellen.

PRODUCTIE

Alle stappen doorlopen? Dan kunnen we gaan produceren, nog ongeveer 10 weken geduld en dan kan jouw team ervandoor rennen in jullie nieuwe Forte teamkleding.

ADVIES NODIG?

TEAM FORTE STAAT VOOR JE KLAAR