M: info@fortesportswear.nl | T: 0592 – 201 041

Top
 
Op maat gemaakte kleding voor

Running & Atletics

Hardloopkleding

Naar wens ontworpen voor teams en organisaties

De loopkleding van Forte Sportswear is zo ontwikkeld dat het zeer breed inzetbaar is. Uiteraard is onze kleding ontwikkeld om goede prestaties te leveren tijdens het hardlopen, maar ook is gebleken dat onze teamkleding zeer geschikt is voor het gebruik bij bootcamp of voor de extreme uitdagingen van urban-runs of obstacle runs. Uiteraard heeft iedere atleet andere wensen aan de kleding, daarom hebben we verschillende lijnen ontwikkeld, allemaal met eigen unieke kenmerken.

Wil je weten welke artikelen het beste voor jouw sport te gebruiken zijn, dan raden we je aan een afspraak te maken met een van onze medewerkers.

Basic

De collectie voor evenementen en organisaties die deel willen nemen aan evenementen met hun eigen ontworpen shirts.

Premium

Voor recreatieve lopers hebben wij de Premium-lijn. Zorgvuldig geselecteerde materialen,en oog voor pasvorm.

Pro

Speciaal voor de competitieve lopers onder ons hebben wij de Pro-lijn. Kleding met maximaal ademend vermogen, goede pasvorm. En unieke modellen.

Hoe gaan wij te werk…

Wij maken hoogwaardige sportkleding voor iedere atleet

OFFERTE

Elk kledingstuk heeft zijn eigen functionaliteiten, belangrijk dus om vooraf duidelijk te hebben welke functionaliteiten je nodig hebt en uiteraard wat je daarvoor betaald. We beginnen het proces daarom met een offerte, dat schept duidelijkheid.

ONTWERP

Wanneer je je kan vinden in de offerte gaan onze vormgevers aan de slag. Zij zorgen voor een uniek design voor jouw teamkleding. Zo zijn de atleten goed te herkennen in de massa en komt het team of juist de sponsor goed aan bod.

MAATBEPALING

De één houdt van strak, de ander heeft liever losse kleding, het is belangrijk om de juiste maat te dragen voor het juiste comfort. Daarom helpen we je graag met paskleding of maattabellen, zo kun jij de juiste maten bij ons bestellen.

PRODUCTIE

Alle stappen doorlopen? Dan kunnen we gaan produceren, nog ongeveer 10 weken geduld en dan kan jouw team ervandoor rennen in jullie nieuwe Forte teamkleding.

ADVIES NODIG?

TEAM FORTE STAAT VOOR JE KLAAR