M: info@fortesportswear.nl | T: 0592 – 201 041

Top
 
de kledingpartner voor

Triathlon

Naar wens ontworpen

Triathlonkleding voor teams en verenigingen

De ervaring die wij opdoen door de feedback van de triatleten vertalen wij in de ontwikkeling van onze triathlonkleding. Deze ontwikkeling staat nooit stil. Onze pakken zijn zorgvuldig samengesteld met oog op prestaties in het water en op het land, zodat ze zorgen voor de beste prestaties.

Ook voor jouw team, vereniging of bedrijf hebben we geschikte triathlonkleding. Afhankelijk van de wensen en de ambities hebben we verschillende lijnen, uiteraard kunnen we de vereniging ook verder aankleden met de aanvulling van hardloop- en fietskleding.

Offerte aanvragen
Hoe gaan wij te werk…

Wij maken functionele hoogwaardige teamkleding voor iedere triathleet

OFFERTE

Duidelijkheid is erg belangrijk, daarom willen we graag weten wat je wensen zijn. Vanaf dit punt kunnen wij een gerichte offerte op zetten en weten we beide waar we aan toe zijn.

ONTWERP

Bij een akkoord op de offerte gaan onze vormgevers voor je aan de slag. Zij zorgen er samen met jou voor dat er een uniek design volgt op de door jouw aangedragen ideeën. Zo zorgen we er voor dat je team er verzorgt bij staat.

MAATBEPALING

Een goede pasvorm kan niet zonder de juiste maat. Wij hebben maattabellen en paskleding om er voor te zorgen dat jij de juiste maat kan bestellen.

PRODUCTIE

Als het design akkoord is en de maten duidelijk, dan kunnen we aan de slag met het produceren, houd rekening met ongeveer 10 weken. Daarna kan jou team de sportieve uitdaging aan gaan in jullie nieuwe triathlonkleding

ADVIES NODIG?

TEAM FORTE STAAT VOOR JE KLAAR